Hirdetés

Egy borotvát fizet, DLC-t vihet

|

Killzone 3, inFamous 2, Gran Turismo 5 DLC - borotvahabhoz!?!

Hirdetés

Bizony-bizony, a PlayStation nagyobb címeihez borotva és borotvahab mellé kaphatunk letölthető tartalmakat.

E sor felett a kép nem sima reklám, hanem a DLC-s borotvakellékeké!

Történt ugyanis, hogy a Sony partneri viszonyba került az Edge és Shick cégekkel, melyek borotvával és borotvahabbal foglalkoznak. És bumm, így lett a borotvahabos DLC! Ezen a héten már a boltok polcaira kerülnek a spéci verziók, melyeknek csomagolásán kódok vannak. No nem a vonalkódra gondolok, hanem Killzone 3, inFamous 2, vagy Gran Turismo 5 DLC kódokra, amiket az edgeshave.com/ps3 oldalon tudnak aktiválni a vásárlók. Íme a tartalmak:

Killzone 3: Retro Map Pack (két Killzone 2 pályával), vagy Unlock Points.

inFamous 2:"Sniper Blast" képesség a játékban.

Gran Turismo 5: egy jó kis Chevy Camaro SS “Edge Special”.

Egyre szebb világot élünk, hogy már a beretvához is DLC jár. Már látom is magam előtt, néhány év múlva megyek egy nagyobb áruházba és az ásványvízhez BioShock 3 DLC, a kalaphoz Mafia III DLC, a konyhai késhez Assassin's Creed IV DLC, az ablakmosó folyadékhoz NFS: Shift 5 DLC, a WC-papírhoz meg Mesterlövész 2 DLC jár. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója, így legyen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)