Hirdetés

Egy bugnak köszönhetően könnyedén hatástalaníthatóak a Battlefield 2042 füstgránátjai

|

Furcsa glitch ütötte fel a fejét a DICE már amúgy sem túl jó állapotában lévő játékában.

Hirdetés

Az első kedvcsinálók után valószínűleg sokan várták a Battlefield 2042-t, de sajnos közel sem lett kiemelkedő a végeredmény, és hamar kiderült, hogy a hibák mellett a tartalom terén is gyengélkedik az EA lövöldéje. A játékról írt részletes tesztünket itt olvashatjátok, illetve itt nehézhetitek meg videós formában.

Teljesen bizonyos, hogy a fejlesztők már javában dolgozni a különféle tapaszokon és frissítéseken, és nem marad ilyen állapotban a játék, de sajnos ez kevés vígaszt nyújthat azoknak, akiknek jelenleg egy bugos csatatéren kell szenvedniük.

Hirdetés

Bőven voltak már eddig is furcsaságok a Battlefield 2042-ben, de nemrég egy olyan glitchre bukkant rá valaki, amelyre nehéz megfelelően reagálni. Egy Jagsfootball51 nevű Reddit-felhasználó videóval bizonyította be, hogy messze nincs minden rendben a játék füstgránátjai kapcsán, ugyanis ha meccs közben előhozzuk a menüt, egy pillanatra benézünk a Collections részre, majd visszalépünk, akkor bizony eltűnik a füst, és simán láthatjuk, mi van mögötte.

A probléma javításáig tehát erősen ajánlott nem füstgránátokkal elfedni a pozíciótokat. Remélhetőleg azért a töltények még nem potyognak ki az operátorok puskáiból bevetés közben. Az tényleg kellemetlen lenne.

Ti találkoztatok ezzel, vagy hasonlóan komoly hibával a Battlefield 2042-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)