Hirdetés

Egy Call of Duty szivárogtató elárulta, mikor mutathatják be az idei felvonást

|

Nagyon nem akar előbújni a 2021-es Call of Duty, de úgy tűnik, hogy még a nyáron azért be fog mutatkozni.

Hirdetés

Augusztusra általában nemhogy tudni szoktuk már a következő Call of Duty címét, de ilyenkorra már általában minden második hírünk az új epizód körül forog. Ezúttal nagyon más a helyzet: szinte semmit nem tudunk a játékról, és amit tudni vélünk, azt is csak szivárgásokra alapozzuk.

A Sledgehammer és az Activision tájékáról nem hallottunk túl jó pletykákat, és bár hivatalos közleményeket nem kaptunk, nem nehéz elképzelni, hogy az idei felvonással kapcsolatos rémhírek legalább egy része beigazolódjon.

Hirdetés

Akárhogy is, a Modern Warzone címmel működő Call of Duty rajongói oldal szerint már nem kell sokat várnunk a leleplezésre. Szivárogtatók értesülései szerint a Sledgehammer a Warzone-ban tervezi bemutatni az új játékot augusztus harmadik hetében.

Ahogy minden más szivárgást, úgy ezt is érdemes lesz óvatosan kezelni. Mondjuk jelenleg nincs nagyon más, amire építkezni lehetne, de többek is augusztusra számítanak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)