Hirdetés

Egy Call of Duty: Warzone szivárgás szerint az Urál hegység környékéből is csatatér lehet

|

Előkerült egy pálya, amit eddig sem a Warzone-ban, sem más játékmódban nem láthattuk.

Hirdetés

A The CheeseBurger Boys nevű Twitter fiók tulajdonosa előásott egy pályát a Call of Duty: Black Ops Cold War és a Warzone fájljai közül, amit aztán le is videózott és feltöltött az oldalra.

A kikerült poszt nem volt hosszú életű: órákkal később már eltűnt és az indoklás szerint a "tartalom jogtulajdonosának kérésére került eltávolításra". Van tehát valaki az Activisionnél, akinek szemet szúrt a videó, amitől persze csak még érdekesebb lett a dolog.

Hirdetés

A pálya neve Ural Mountains és a videón azt láthattuk, hogy egy játékos rohangál rajta, és tárgyakat szed össze. A HUD nagyban különbözött attól, amit Warzone meccsekben látunk, így az is elképzelhető, hogy egy másik játékmódhoz készült a csatatér (sőt, azt se zárjuk ki, hogy egy éppen most megszellőztetett új CoD mobiljáték videójáról van szó).

Sajnos bármennyire is szeretnénk megfejteni a dolgot, az Activision nem kommentálta a pálya előkerülésének hírét, viszont olyan vehemenciával törlik az említett videó összes forrását, hogy a hír írásának pillanatában nem találtunk belőle megmutatható másolatot.

Könnyen lehet, hogy a Ural Mountains egy kidobott koncepció maradványa, de az is lehet, hogy egy jövőbeli tartalmi csomag sarokkövének szánják. Milyen szerencsés egybeesés is lenne ez azzal, ha éppen vészesen közeledne valami nagy játékipari fesztivál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)