Hirdetés

Egy csodálatos Diablo 2 easter egg bujkál a Minecraft Dungeonsben

|

Ki lepődött meg azon, hogy a Minecraft Dungeons fejlesztői hatalmas Diablo rajongók?

Hirdetés

A Minecraft Dungeons holnap jelenik meg, így aki szereti a felső nézetes ARPG-ket, és nem szeretné, ha lelőnének számára bármilyen poént, az gyorsan nézzen félre. Aki nem érzékeny az ilyen kis játékmenetbeli spoilerekre és véletlenül a Diablo II-t is szerette, az maradjon, mert egy érdekes kis easter egget találtak az újságírók a Mojang újdonságában.

Hirdetés

A játékosok táborhelye mellett van egy híd, amit felhúzva találunk, egészen addig, amíg végig nem játsszuk a Dungeonst az összes nehézségi szinten. Ezután átmehetünk rajta, ahol egy templom vár bennünket a játék pixelesített fejlesztőcsapatával, egy kutyával, és egy gombbal, amin 10 rúna szerepel. Ezeket a rúnákat nekünk kell megtalálni a játék világában, és ha ez sikerül, akkor megnyomhatjuk majd a gombot, ami átvisz bennünket egy titkos pályára. Hogy milyen pályára? Természetesen egy őrült tehenesre.

A titkos pálya nyilvánvalóan a Diablo 2 Secret Cow pályáját idézi fel, teljesen szándékosan. A műfaj veteránjai biztosan élvezni fogják a mészárszéket, bár érdekes lesz látni az újoncok véleményét a vérgőzös, és látszólag céltalan tehéngyalázásról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)