Hirdetés

Egy Cyberpunk 2077 játékos megmutatja, milyen a kilátás a város legmagasabb pontjáról

|

Persze a Cyberpunk 2077 világa korántsem tökéletes, de az vitathatatlan, hogy Night City városa gyönyörű látványt nyújt.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 városa tele van neonfényben fürdő felhőkarcolókkal, melyeken szorgalmasan villódzó reklámok próbálják előcsalni az egyszerű emberek pénztárcáit.

Night City mocska mögött van egy tagadhatatlan szépség, ami főleg akkor tárul elénk teljes valójában, ha valaki a felhők közül néz rá a futurisztikus nagyvárosra. Ezt tette Spunky Monkey is, aki felmászott a játék legmagasabb pontjára.

A felhőkarcolók tömegéből Arasaka Tower emelkedik ki leginkább, innen pedig az egész várost be lehet látni.

Hirdetés

Még a játszható téren túlról figyelő hegyvonulatok is homokbuckáknak tűnnek a metropolisz csúcsáról figyelve. Érdemes megnézni a videót, amit Monkey a torony tetején rögzített:

The view from the top of 'saka tower from r/cyberpunkgame

Alapvetően csak egy bizonyos küldetés bizonyos pontján lehet felmászni az Arasaka Towerbe, de köszönhetően a megjelent modoknak és csalásoknak, ez mostanra már a legkevésbé sem jelent akadályt a digitális fotósok és videósok hobbijának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)