Hirdetés

Egy Cyberpunk 2077 mod segítségével már a járművekből is lövöldözhetünk

|

A legjobb az egészben, hogy ez eleve benne volt a Cyberpunk 2077-ben, csak valamiért utólag letiltották.

Hirdetés

Február közepén a CD Projekt Red végre elérhetővé tette a hosszú ideje várt Cyberpunk 2077 frissítést, ami a next-gen konzolokra szánt újítások mellett az előző generációs Xboxon és PlayStationön, illeve PC-n is számos változást eszközölt a problémásan indult játékon.

Az a mi próbakörünkből is kiderült, hogy bár a Cyberpunk 2077 még mindig nem az a játék, amit ígértek nekünk, most már tényleg sokkal élvezhetőbb, mint a megjelenés napján.

Hirdetés

Ha pedig hajlandóak vagyunk a hivatalosan elérhető frissítéseken túl is telepíteni 1-2 csomagot a játékba, még jobbá tehetjük. A NexusMods weboldalán nemrégiben egy Vehicle Combat nevű mod jelent meg a Scissors névre hallgató felhasználótól, aki egy régóta hiányolt lehetőséget tett elérhetővé a Cyberpunk 2077 világában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játék járművei jelenleg akármennyire is látványosak, és az 1.5 óta a vezetésük is élvezetes, még mindig csak és kizárólag arra jók, hogy elvigyenek minket a célállomásunkhoz. A Vehicle Combat csomag egy a játék kódjában rejtőző, de hivatalosan letiltott lehetőséget tesz elérhetővé, aminek köszönhetően a játékosok a fegyvereiket a kocsikban ülve is használhatják. A modder ezt írta a kóddal kapcsolatban:

"Volt már néhány funkció a játék kódjában, ami lehetőséget adott a játékosoknak, hogy lőjenek, miközben vezetnek, azonban úgy tűnik, hogy ezek le lettek tiltva. Szerencsére egy kis ügyeskedéssel a kód jelentős része már helyre lett állítva."

A mod azonban nem áll meg ennyiben. A csomag telepítésével a rendőrök és a bandák viselkedése is megváltozik. Előbbiek üldözőbe vehetik a játékosokat, míg a bandák akár autós konfliktusokat is kiprovokálhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)