Hirdetés

Egy Cyberpunk 2077 modder visszaállította az NPC-k korábbi modelljeit

|

A fejlesztési időszak alatt használt korábbi modelleknek sosem kellett volna napvilágot látniuk, de egy ügyes modder ezt is megoldotta.

Hirdetés

Ha valaha is kíváncsi voltál arra, hogy hogyan nézett ki egy-egy főbb Cyberpunk 2077 karakter a végleges megjelenést megelőző hónapokban, akkor a Ghosts of Night City mod lesz a kedvenced.

A Hineytroll néven dolgozó modder előásott egy rakat nem használt karaktermodellt, melyeket a CD Projekt lecserélt a megjelenés előtt. A régebbi modellek között olyan főbb karakterek is vannak, mint Rogue, Jackie vagy Judy.

Hirdetés

A lenti képeken láthatjátok a kedves ismerősök kevésbé ismerős alakjait. Míg Judy, Lizzy, Wizzy, jackie, Rogue, és Panam nagyrészt változatlanul úszták meg az átalakítást, azért vannak olyan modellek, mint Takemura, Evelyn és Adam Smasher, akik nagy átalakításokon mentek keresztül.

Hineytroll egyébként nem csak böngészhetővé tette a régebbi modelleket, de teljes átalakító modokat is készített. Ha szeretnétek, akkor visszaállíthatjátok Judy, Lizzy vagy Meredith korábbi alakjait, bár figyelmeztetünk mindenkit, hogy főleg az utóbbi linket ne a munkahelyen nyissátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)