Hirdetés

Egy cyberpunk horrort is játszhatunk a next-gen konzolokon, amint megjelennek

|

Az új generációs látványt ígérő Observer: System Redux is feliratkozott az Xbox Series X és a PlayStation 5 nyitócímei közé.

Hirdetés

Feltehetően maguk a fejlesztők sem láthatták előre, hogy mekkora fordulópontot jelent majd a Bloober Team életében a 2016-os Layers of Fear. A kedvező kritikai fogadtatás és az anyagi siker láttán a stúdió vezetői hamar levonták azt az utóbb helyesnek bizonyult következtetést, hogy van még keresnivalójuk a pszichológiai horror műfaján belül.

Hirdetés

Pillanatnyilag két projekten is dolgoznak, a néhai Rutger Hauer főszereplésével készült cyberpunk Observer kibővített, finomhangolt és grafikailag megújult kiadása már fel is bukkant a célegyenesben. November 10-én nyitócímként látogat majd Xbox Series X-re (és S-re), két nappal később pedig PlayStation 5-re. Hozzánk viszont az utóbbi kiadás csak 19-én jut majd el, miután a Sony egy héttel később tervezi csak Európába is eljuttatni új generációs konzolját. Sokáig úgy tűnt, hogy a 30 euróért vesztegetett Observer: System Redux a konzolosok kiváltsága lesz, de nem olyan rég kiderült, hogy a PC-sek is megkapják.

Nem szabad megfeledkezni a Bloober Team másik játékáról sem, a PC-re és új Xboxokra szánt The Medium elvileg még az év vége előtt megjelenik. Tulajdonképpen az sem zárható ki, hogy a Series X és Series S nyitócímeinek sorát bővíti majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)