Hirdetés

Egy digitális Alice: Madness Returns The Complete Collection keresi gazdáját

|

Ki érdekel egy két Alice-játékból, valamint DLC-csomagból álló gyűjtemény, vagy esetleg az Alice: Madness Returns zenei anyaga?

Hirdetés

Megjelent végre a valaha volt id-dizájner American McGee legújabb játéka, az Alice: Madness Returns, amit mi alaposan le is teszteltünk a júniusi GameStar hasábjain.



Ezen jeles alkalomból úgy döntöttünk, hogy kisorsolunk közöttetek egy, az Origin hálózatáról letölthető digitális Alice: Madness Returns The Complete Collection (American McGee's Alice + Alice: Madness Returns + Weapons of Madness and Dresses Pack DLC) kópiát, valamint három Alice: Madness Returns sountrack letöltőkulcsot az EA Magyarország jóvoltából.



Ahhoz, hogy részt vegyetek a játékban, csupán annyit kell tennetek, hogy csatlakoztok az Electronic Arts Magyarország és a GameStar Facebook csoportjához, és a következő bejegyzéshez hozzászólva röviden elmesélitek legszürreálisabb élményeteket (lehet álom is).

Határidő hétfő dél, sorsolás nem sokkal a lejárta után!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)