Hirdetés

Egy dologban biztosan felülmúlja a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty a The Witcher 3 Blood and Wine kiegészítőjét

|

Érdekes részlet derült ki a Cyberpunk 2077 első és egyben utolsó fizetős bővítményéről.

Hirdetés

Idén minden bizonnyal lezárul a Cyberpunk 2077 életútja, ami döcögősen indult ugyan, de végül az utókor alighanem a jobban sikerült mentések közé sorolja majd a CD Projekt RED által végrehajtott tűzoltási mutatványt. V-re és a Keanu Reeves által megszemélyesített Johnny Silverhandre vár még egy utolsó nagy kaland Night Cityben.

Ez lesz a Phantom Liberty címet viselő kiegészítő, amely még idén megjelenik, de az alapjátékkal ellentétben már csak PC-re és jelenlegi generációs konzolokra. A PlayStation 4 és az Xbox One kezét már elengedték a fejlesztők.

Hirdetés

Az expanzió is szóba került a lengyel Parkiet komoly nyilvánosságot kapott cikkében, s bár a bizonytalan fordítás miatt először az angolszász sajtótermékek téves következtetéseket vontak le a Phantom Liberty kapcsán, a CD Projekt RED kommunikációs csapata gyorsan tisztázta a félreértést. A Cyberpunk 2077 fizetős kémtörténete nem méreteit, hanem büdzséjét tekintve fogja csak túlszárnyalni a The Witcher 3 Blood and Wine kiegészítőjét. Ha belegondolunk, hogy Idris Elba és Sasha Grey is felbukkan benne (igaz, az utóbbit valószínűleg csak hallhatjuk), nem is olyan meglepő, hogy a lengyeleknek mélyebben a zsebükbe kellett nyúlniuk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)