Hirdetés

Egy dologra volt jó a Call of Duty: Modern Warfare 2 egyik lőszere, most már arra sem használható

|

A játékban marad és a nevét sem változtatják meg, de a páncélzaton áthatoló lőszer nem lesz képes páncélzaton áthatolni.

Hirdetés

A Call of Duty-veteránok már megszokhatták, hogy az új részek megjelenését követően még hetekig finomhangolják a fejlesztők a fegyverek és kiegészítők működését, hatékonyságát, igyekeznek balanszolni a többjátékos élményt, hogy semmi ne legyen túl jó vagy egyenesen használhatatlan. A legutóbbi frissítés is sok mindenen változtatott, és sokan meglepően tapasztalták, hogy az Armor Piercing Ammunition, avagy a lőszer, aminek egyetlen haszna, hogy áthatol a páncélzaton, mostantól pont ugyanannyit sebez ellenfelekre, mint a hagyományos töltény.

Joggal merül fel a kérdés, hogy akkor miért nem távolították el egy az egyben, mire lesz jó a jövőben.

Hirdetés

A továbbiakban akkor vesszük majd hasznát, ha járműveket és killstreakeket próbálunk majd leszedni, így végülis nem lesz teljesen fölösleges, de biztos, hogy kevesebben választják más fegyverkiegészítők helyett.

A játékosok mindenesetre jól szórakoznak rajta, találgatják, hogy milyen cuccokat tesznek a fejlesztők haszontalanná legközelebb. Reméljük, nem kell majd átlátszó füstöt okádó füstgránátokkal, ellenfeleket nem mutató UAV-vel, sebzést nem okozo fegyverekkel harcba indulnunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)