Hirdetés

Egy egész Marvel's Avengers kiegészítőt húznak fel a Fekete Párducra, Pókember viszont késni fog

|

Square Enix nemrég megmutatta, mire számíthatnak az elkövetkező hónapokban azok, akik kitartanak még a Marvel's Avengers mellett.

Hirdetés

Az eredeti terveknél ugyan jóval lassabban, de azért bővülget a tavaly megjelent Marvel's Avengers. Március 18-án például befutott a Sólyomszemre koncentráló új ingyenes DLC, vele együtt pedig a régóta várt next-gen frissítést is megkaptuk. A fejlesztők azonban itt még korántsem állnak meg, sőt a napokban azt is megmutatták nekünk, mire számíthatunk az elkövetkező napokban, nagyjából a nyárral bezárólag. 

A legfontosabb újdonság mindenképp a Black Panther: War for Wakanda nevezetű kiegészítő lesz, melynek megjelölése már önmagában is azt sejteti, hogy egy jóval combosabb bővítményről van szó, mint az eddigi frissítések.

Hirdetés

A Black Panther: War for Wakanda elhozza nekünk játszható karakterként a Fekete Párducot, illetve új helyszínként megkapjuk Wakandát, míg az ellenségek sorait Klaw és csatlósai bővítik ki - utóbbi különösen örvendetes fejlemény, mert jelenleg nem szuperhősök, hanem épp gonosztevők terén mutat sivárságot a Marvel's Avengers. 

A csütörtöki Square Enix prezentáción egy teljes ütemtervet is villantottak az alkotók, melyből kiderül, hogy nagyjából milyen frissítések érkeznek még az elkövetkező hónapokban. Tavasszal a Tachyon Anomal és a Red Room Takeover update-ek érkeznek új küldetésekkel, nyáron pedig a Kozmikus Kocka teszi tiszteletét a játékban, illetve a mostani bővítményben bemutatott Wasteland régió kap még több tartalmat, majd a már említett Black Panther: War for Wakanda kiegészítő érkezik.

Nem nehéz észrevenni, hogy a játék PlayStation-exkluzív karakterét, Pókembert egyetlen szóval sem említik egyelőre. Scot Amos stúdióvezető szerint aggodalomra semmi ok, a fejlesztők továbbra is dolgoznak Pókemberen, de a nyáron még biztosan nem vehetjük át az irányítást a hálószövő felett.

Pókembernek eredetileg még 2021 elején kellett volna megérkeznie, de miután rengeteg gond volt az alapjátékkal, és a Sólyomszem DLC is rengeteget késett, egyértelmű volt, hogy Póki sem a közeljövőben csatlakozik a csapathoz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)