Hirdetés

Egy elemző szerint már biztosan készül a Mario Kart 9

|

Dr. Serkan Toto azt állítja, hogy a Nintendo már idén megvillantja majd az új Mario Kart felvonást.

Hirdetés

A Nintendo Switch csak egy igazi Mario Kart játékot kapott, azt is 2017-ben, ami a 2014-es Mario Kart 8 felújított változata volt. Így ez a generáció igazából még nem kapott egy saját, igazi Mario Kart élményt, de Dr. Serkan Toto szerint hamarosan megváltozhat.

A Kantan Games elemzője azt állítja, hogy már fejlesztés alatt áll a Mario Kart 9, ami egy új csavart hoz majd a szériába. Bármit is jelentsen ez.

Toto szerint egyébként a 2022-es évben jóval kevesebb csúszást látunk majd, a játékipar pedig egyre mélyebbre fog nyúlni a  kriptovaluták világába, ahogy az NFT is egyre inkább életünk szerves része lesz, amit egyelőre a gamer közösség látványosan megvet minden fronton.

Hirdetés

Azt is hozzátette a jóslataihoz, hogy már idén láthatjuk az első képkockákat a Mario Kart 9-ből, és hogy még egy klasszikus Nintendo IP fog idén mobilokra költözni.

"A Nintendo mélyen hallgat a 2019-ben indított Mario Kart Tourral kapcsolatban, de szerintem 2022 lesz az az év, amikor egy újabb ismert címet látunk majd okoseszközökön felbukkanni."

Akárhogy is, reméljük, hogy nem téved. Itt lenne az ideje már egy új Mario Kartnak, mert nincs elég játékunk, amiben megutáltathatjuk magunkat a barátainkkal.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)