Hirdetés

Egy életen át állunk bosszút egy új verekedős játékban, ilyen lesz a Sifu

|

Egy apró, független csapat dolgozik a Sifu című alkotáson, akiknek mindössze egy játékuk volt korábban. A keleti harcművészet szerelmesinek erősen ajánlott.

Hirdetés

A Slocap csapata rendkívül büszke arra, hogy a mai piaci körülmények mellett is önálló stúdióként tudnak üzemelni. A cég 2015-ben alapult, azóta mindössze egy játékot adtak ki, az Absolvert, mely először PlayStation 4-re és PC-re, majd két évvel később Xbox-ra is befutott. A 2017-ben megjelent verekedős játékban a fő hangsúly a harcművészeten volt, látványvilága inkább emlékeztetett egy festményre, mintsem egy sokadik verekedős címre. A Slocapnek úgy tűnik bejött a téma, nem is kanyarodtak messze a második játékukkal.

Hirdetés

A State of Play keretében a Sony bemutatta a Slocap csapatának második játékát, a Sifut, ahol az elődhöz hasonlóan, megint csak a harcon lesz a hangsúly, a letisztult látványvilágot azonban felváltja a zajos és mocskos városi hangulat.

Az előzetesben megmutatták, hogy a Sifuban is az ökölharc dominál, bejön azonban az eszközhasználat, sőt, a környezetünket is érdemes lesz figyelni, hiszen sokszor előnyhöz juthatunk ha jól helyezkedünk.

A sztoriról még nem tudunk sokat, mindössze annyit, hogy egy kungfu tanoncot alakítunk, aki bosszút akar állni megölt családjáért. A játékban lesz valamilyen fejlődési rendszer is, amin egyre feljebb jutva új képességre és mozdulatokra tehetünk majd szert, karakterünk pedig öregszik a történet előrehaladtával.

Pontos megjelenési dátumot még nem tudunk, a hivatalos oldalon is mindössze egy coming soon felirat szerepel. A Sifu PlayStation 4 és PlayStation 5 mellett PC-re is érkezik, itt azonban Epic Games exkluzív lesz. Nektek bejön a játék koncepciója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)