Hirdetés

Egy erősen vitatott funkció nélkül jelenik meg a Battlefield 2042

|

Amíg nem találják meg a beépítés megfelelő módját, nem fogják engedélyezni a fejlesztők.

Hirdetés

Alaposan felpörögtek a Battlefield 2042 körül az események. Néhány napja még azon bosszankodhattunk, hogy a megjelenés elhalasztása óta egy szó sem esett a játékról, nemrég bejelentették a bétát, amivel egy sor nagyon fontos információ is napvilágot látott.

A tesztidőszak leleplezésével együtt érkezett tudnivalókról itt írtunk részletesen.

Hirdetés

A DICE emberei úgy tűnik, hogy most csavarták maximumra a fordulatot, azóta ugyanis csak úgy dőlnek a hírek a játékról. Most például egy erősen vitatott témát érintettek egy blogposztban: a billentyűzet és egér konzolos támogatásáról írtak.

A bejegyzés a Battlefield 2042 pozitív és fair play melletti elhivatottságát taglalja, amiben így írnak a témával kapcsolatban:

"Hallottuk a kérdéseiteket az egér és billentyűzet támogatással kapcsolatban konzolon. Elmondhatjuk, hogy ez a funkció nem lesz támogatott megjelenéskor a Battlefield 2042-ben, azonban még mindig vizsgáljuk a lehetőségeket ezzel kapcsolatban. Ha valami változik, hallani fogtok róla."

Ezzel tehát biztossá vált, hogy a november 19-i megjelenéskor csak kontrollerrel lesz játható a Battlefield konzolokon, de úgy tűnik, hogy az EA és a DICE nem mondott még le teljesen a funkció támogatásáról, pláne annak fényében, hogy a PC és konzolos játékosok együtt is játszhatnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)