Hirdetés

Egy este a (játék)függőségről a Momentán társulattal

|

Hány órát bírsz ki internet nélkül? Hányszor mész fel a facebookra egy nap? Megnyugtat, ha megy a tévé a háttérben? Furcsán érzed magad, ha órákig nem jön sms?

Hirdetés

A Momentán egy 10 fiatalból álló kreatív csapat, az interaktív improvizációs színház magyarországi meghonosítója. Hogy az mi? Minden este úgy megyünk fel a színpadra, hogy fogalmunk sincs, mit teszünk a következő pillanatban. Aztán valamit teszünk. És ez sokszor vicces. 2010-ben megnyitottuk saját belvárosi színházunkat, az IMPRÓt. Hat különböző improvizációs előadást játszunk itt, mindet a nézők ötletei alapján…


A Momentán ez a tíz ember: „civilben” rendező, producer, dramaturg, fordító, látványtervező, dráma-pedagógus, tanár, tréner, zenész-zeneszerző, fotós, műsorvezető; együtt: imprószínészek.

Az est témája:

Modernkori szenvedélybetegségek, újfajta függőségek. Tagadás, társadalmi tolerancia, elvonási tünetek és felismerés. Most ez tényleg akkora probléma? Játszik a Momentán, elemez F. Várkonyi Zsuzsa pszichológus.

Ahol és amikor mindez elérhető:

2013. április 11.

1066 Budapest, Ó utca 4.
Telefon: +36 70 948 0332

Bővebb információ itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)