Hirdetés

Egy eszement flash hent, meg egyebek

|

Újabb remek két flash játék garantálja számunkra ma este, hogy az egész napos hajtás kellemes kikapcsolódással érjen véget.

Hirdetés

Kezdjük a hetet egy kis könnyed, kétbalkézzel is vígan irányítható hentelős flash játékkal, ami ez esetben a Portal Defenders. Mire is kell itt számítani? Első sorban pörgős és vértől sem mentes kaszabolásra, egy csipetnyi humorral, megannyi lehetőséggel megfűszerezve. Történet nem sok van, csupán a csillagkapuból csapatban támadó ellenség feldarabolása a cél, igaz ez itt pont elegendő. A játék elején kezdetben csak két „harcos" közül választhatunk -a képességeik mérlegelése után- de idővel a játszható karakterek száma gyarapodni fog. Az irányítás pofátlanul egyszerűre sikeredett, az ASD és a nyilak egyidejű bűvölése kézre esik, és könnyen megtanulható. Hogy nagyobb legyen e tét, kombók, minijátékok és különböző achievementek nyílnak meg előttünk, ha elég ügyesen gyepáljuk az ellenséget.

portaldefenders.jpg


A Magic Pen 2 -nem fogjátok kitalálni- a Magic Pen első részének a folytatása. Akinek a név nem mond semmit, annak esetleg mondhat valamit a Crayon Physics Deluxe, aminek egy online áttekintő is lett szentelve itt a GSO-n. A két játék bár más-más kaliber, a lényegük egy és ugyan az; egy tárgyat egy megadott helyre kell juttatni, amihez „csak rajzolnunk kell". Rajzolni könnyű! -mondhatja bárki, és nem is akadékoskodnék, ha a Magic Pen 2-ben rajzolt alakzatoknak csak esztétikai szerepeik lennének. De több van itt annál kérem, mert amit itt rajzolunk, az a fizika szabályai szerint életre is kel! Ha óriási szakadék tátong a célt megtestesítő zászló és a karika között, akkor skicceljünk egy hidat, rajzoljunk a karikának löketet, és reméljük, hogy úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elterveztük. Aki most fog életében először efféle flash játékhoz nyúlni, azt a Magic Pen 2 szerencsére nem egyből a mélyvízbe dobja. A könnyű első pályák alatt mindenkinek világossá válik, hogy mi is a feladat tulajdonképp itten. Jó szórakozást!

magicpen2.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)