Hirdetés

Egy Fallout-szerű szerepjátékot fejleszt a Blizzard?

|

Egy nyílt világú kalandon dolgozik a stúdió, amiben egy állásajánlat alapján lőfegyverek is előkerülnek.

Hirdetés

Minden stúdiónál bugyog egy-egy be nem jelentett projekt, melyek közül néhány a kukában végzi, mások pedig remélhetőleg a boltok polcain. Akár melyik oldalra is kerül a Blizzard új munkája, az biztos, hogy készülnek valamire.

Az Exputer által elkapott állásajánlat alapján a csapat egy tartalomtervezőt keres egy még be nem jelentett játékhoz. Az igazi finomsága a hirdetésnek, hogy az elvárásoknál szerepel az RPG-s jutalmazási rendszerek ismerete.

Hirdetés

Ahogy megyünk lejjebb a hirdetésben, úgy lesz egyre izgalmasabb a dolog. A pluszoknál ugyanis olvasható, hogy az FPS-ekkel kapcsolatos tapasztalatokat beszámítják, és az sem hátrány, ha a potenciális munkatársnak vannak tapasztalatai többjátékos szolgáltatásokkal.

Igazából a Blizzard mindegyik sorozatából lehetne nyílt világú RPG-t építeni, de csak nagyon kevés működne FPS formátumban. Ez, és egy korábbi jelentés alapján nekünk nagyon úgy tűnik, hogy egy többjátékos Fallout-szerű dologra készülnek, ami azért nem hangzik rosszul.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)