Hirdetés

Egy fantasy játék is készül az Arkane berkeiben?

|

A Dishonored társalkotója még a múlt héten beszélt arról, hogy ha nem is a Deathloopon, de épp most is ügyködik valamin. Talán ehhez érkezett újabb infómorzsa.

Hirdetés

Pár nappal azután, hogy a Dishonored társalkotója, Harvey Smith elmondta, nem része az Arkane hamarosan megjelenő Deathloopjának, de a Dishonored és a Prey fejlesztőivel épp dolgozik valamin, most egy kósza LinkedIn-profil fedhette fel, hogy Smith min ügyködik éppen a stúdió austini részlegével.

Pontosabban Lisa Charriere senior VFX artist adatlapja árulhatta el, hogy egy Unreal 4 motor hajtotta, még be nem jelentett fantasy projekt készülhet az Arkane Austinnál.

Hirdetés

Ha a Smith által említett és a most megpedzegetett projekt egy és ugyanaz (már ha az utóbbiból igaz bármi is), akkor, ha nem is a Preyből, de talán a fantasy elemekkel tarkított Dishonoredből készülhet új felvonás, igaz, sem az Arkane Austin nem erősített meg egyelőre semmit, sem Smith nem fűzött hozzá semmi újat azóta múlt heti, a Vandalhöz intézett szavaihoz.

Ebben Smith azt is elmesélte, hogy azután költözött vissza Austinba, hogy az Arkane lyoni stúdiójában befejezték a 2016-ban kiadott Dishonored 2-t.

Az Arkane - a ZeniMaxszel, annak fejlesztőcsapataival és sok-sok legendás franchise-zal együtt - immáron a Microsoft kezében van, miután az tavaly 7,5 milliárd dollárért a teljes anyacéget felvásárolta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)