Hirdetés

Egy fantasztikus játék az Epic Games Store új ajándéka

|

A következő egy hétben egy magas pontszámokat begyűjtő, milliós példányszámban fogyó játékot ad ingyen az Epic Games Store.

Hirdetés

Míg az elmúlt egy hétben a retro élményre vágyók és a Dauntless játékosai örülhettek az Epic Games Store aktuális ajándékainak, most egy nagy sikerű játékot tett ingyenesen elérhetővé a digitális áruház. Ha azt veszitek észre, hogy már a könyvtáratokban van, lehet, hogy 2020 decemberében, az ünnepi promóció során lecsaptatok rá, de ha akkor nem kapcsoltatok időben, most itt az újabb lehetőség.

A hét ajándéka a Colossal Order városépítős játéka, a Cities: Skylines, ami gyakorlatilag átvette a SimCity sorozat helyét. Feladatunk egy jól működő várost felhúzni lakó- és irodaépületekkel, megfelelő közlekedési hálózattal, létfontosságú létesítményekkel, és garantálni a derék polgárok boldogságát. Rengeteg kiegészítő jelent meg hozzá, amiket meglehetősen olcsón szerezhetünk be.

Hirdetés

Aki kedvet kapott az infrastruktúra-tervezéshez, kattintson a fenti linkre vagy nyissa meg PC-ről az Epic Games Store kliensét, majd a játék adatlapján a GET gombra kattintva, bejelentkezést és néhány extra kattintást követően már magáénak is tudhatja a játékot.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A következő az In Sound Mind lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)