Hirdetés

Egy fél fénykard is lapul majd a Star Wars Jedi: Survivor méregdrága gyűjtői kiadásában

|

Mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha a valóságban is az övünkre akasztanánk Cal Cestis fegyverét.

Hirdetés

Az Electronic Arts még a májusi Star Wars Celebrationön erősítette meg a pletykát, hogy folytatást kap minden idők egyik legjobban sikerült Csillagok háborúja-játéka, a 2019-ben megjelent Star Wars Jedi: Fallen Order.

A múlt héten lezajlott The Game Awardson  nemcsak egy új kedvcsinálót, de megjelenési dátumot is kaptunk a Star Wars Jedi: Survivor címen érkező mókához, így már biztosnak tűnik, hogy 2023. március 17-én ismét megnyomhatjuk azt a bizonyos gombot Cal Cestis fénykardján. Aki pedig befizet a gyűjtői kiadásra, akár a polcra is kiteheti a cuccot.

Hirdetés

A Limited Run Games gondozásában érkező Survivor Collector's Edition mellé ugyanis a fegyver replikáját is megkapjuk, egy hozzá passzoló mágneses tartó dobozzal. További extra a hivatalos steelbook, illetve a készlet eredetiségét igazoló dokumentum. Az előrendelhető csomagért viszont nem kevesebb, mint 300 dollárt, vagyis közel 120 ezer forintot kér a gyártó, ami a Fallen Order Reddit-fórum reakciói alapján azért kiverte néhány embernél a biztosítékot.

Annál is inkább, mivel a Limited Run Games ennyi pénzért még egy csatlakoztatható "pengét" sem mellékel a kardhoz: aki többet akar egy üres markolatnál, annak külön kell beruháznia az ismeretlen összegbe kerülő kiegészítőre. Ez pedig az ár függvényében tényleg nem túl bőkezű ajánlat, de biztos lesz, aki így is befizet rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Limited Run Games tájékoztatása alapján a szett jelenleg gyártás alatt áll, így a képeken látható artwork még változhat a megjelenésig. Ami pedig magát a játékot illeti, a gyűjtői kiadásba a Jedi: Survivor Deluxe Editionje kerül majd, amihez az Obi-Wan Kenobi sorozat által inspirált in-game itemeket (The Hermit skin, The Hermit lézerkard, The Combustion lézerfegyver) is kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)