Hirdetés

Egy félmeztelen fickó spoilerezhette el Hideo Kojima legújabb játékát

|

2022 hozta el a játékipar történetének talán legfurább szivárgását.

Hirdetés

A Metal Gear-széria és a Death Stranding atyja, Hideo Kojima a játékipar egyik legérdekesebb figurája, aki imádja húzni a közönség agyát, ha a leleplezésre váró projektjeiről van szó. A Death Stranding pletykált folytatása mellett az egyik ilyen az Overdose című horrorjáték Margaret Qualley (Volt egyszer egy Hollywood, Death Stranding) főszereplésével, amelyről még júniusban olvashattunk egy jelentést Tom Hendersontól.

Miközben Mr. Kojima rejtélyes poszterekkel hergeli a követőit a Twitteren, a játékról most kiszivárgott egy állítólagos gameplay anyag is, méghozzá nem akármilyen formában.

A rossz minőségű videó ugyanis egy monitor (vagy táblagép?) mobilos felvételével készült, a kép nagy részén pedig jól kivehető az a nyugisan ejtőző félpucér illető, aki megörökítette a képsorokat.

Hirdetés

Magában a gameplay videóban Margaret Qualley karakterét láthatjuk, aki egy meglehetősen barátságtalan helyen botorkál egy zseblámpával, amíg utol nem éri az őt üldöző veszedelem, majd megjelenik a "Game Over" üzenet, amely az "Overdose - A Hideo Kojima Game " feliratba vált át.

A felvételen látottak pontosan megegyeznek azzal a jelenettel, amelyről a nyáron Henderson számolt be, így jó esély van rá, hogy nem kamuval van dolgunk, hanem tényleg ez lesz Kojima következő nagy dobása. Az újságíró forrása egyébként eredetileg azt állította, hogy hiába külső nézetes a Henderson által látott, most pedig nyilvánosságra is került anyag, maga a játék belső nézetes lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A nagy kérdés az, hogy ha az Overdose valóban az, aminek látszik, akkor vajon hol helyezkedik el a Kojima-koordinátarendszerben, hiszen a mesterről tudjuk, hogy az Xbox csapatával is dolgozik valamin, illetve ott van az a produkció is, melynek kapcsán egy ideje már szórja a titokzatoskodó posztereket a Twitteren. Hogy ez a kettő megegyezik-e az Overdose-zal, avagy mindhárom projekt egy külön játékot takar, egyelőre senki sem tudja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)