Hirdetés

Egy friss szivárgásból kiderül az Immortals: Fenyx Rising megjelenési dátuma

|

Kiszivároghatott a korábban Gods & Monsters címet viselő játék premierjének napja, és még képek is érkeztek.

Hirdetés

Az olyan nagyobb volumenű játékok, mint az Assassin's Creed Valhalla és a Watch Dogs Legion mellett könnyű elfelejteni, hogy bizony készül egy vadonatúj kaland is a Ubisoftnál, amit korábban még Gods & Monsters néven ismerhettünk meg. Azóta elvileg már történt egy névváltás, így a játék immáron az Immortals: Fenyx Rising címet viseli, és lehet, hogy fény derült arra, hogy mikor fog hivatalosan megérkezni közénk.

Hirdetés

A VG247 számolt be arról, hogy elméletileg idő előtt felkerült a játék a Microsoft Store oldalára, és ugyan már sikerült eltávolítani azt onnan, a jelek szerint fény derült egy nagyon fontos apróságra. Ha ugyanis hihetünk a szivárgásnak, akkor az Immortals: Fenyx Rising még idén télen, pontosabban december 3-án megjelenik. Ráadásul elvileg támogatja a Smart Delivery funkciót, tehát elég megvenni Xbox One-ra ahhoz, hogy Xbox Series X-en is pörgethessük.

A hivatalos leírás szerint egy Fenyx nevű karaktert irányítunk majd a játékban, aki a görög isteneket igyekszik megmenteni valamiféle átoktól, és egy nyitott világban, hét egyedi régióban kalandozhatunk. A megjelenési dátum mellett állítólag látható volt néhány screenshot is a termékoldalon, ezeket itt leshetitek meg.

Remélhetőleg a hamarosan esedékes Ubisoft Forwardon végre ismét megmutatja magát az Immortals: Fenyx Rising.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)