Hirdetés

Egy gigabájtos lesz az új [freemail]

|

A vadonatúj külsővel megjelenő e-mail szolgáltatás mellé érkezik az azonnali üzenetküldés és a telefonálás is.

Hirdetés

Néhány héten belül frissül a legrégebbi és legnagyobb hazai levelezőrendszer, a [freemail]. Az e célból kiadott sajtóközlemény azt ígéri, hogy a [freemail] az új levelezési szolgáltatást használók számára a korábban már megszokott egyszerűséget biztosítja: a kezelőszervek az ismert helyükön maradnak, és felfrissített ikonok is jól felismerhetők lesznek. Újdonság, hogy jövőben a [freemail] azonnali üzenetküldésre és internetes telefonálásra is alkalmas lesz. A telefonáláshoz egy 2 megabájtos alkalmazást kell letölteni, ezt az ígéret szerint nem kell telepíteni. A telefonkliens nemcsak a levelezőrendszeren belül lesz használható: a Klip kliensek között is megteremti a kapcsolatot, később pedig hagyományos telefonvonalakat is lehet hívni a segítségével. A címtárban telefonszámokat is lehet majd tárolni, valamint - az üzenetküldő-szoftverekhez hasonlóan - a partnerek elérhetőségét is kijelzi.
Tovább>>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)