Hirdetés

Egy glitch előhozta a Halo: Infinite kampányának co-op módját

|

Komoly kockázattal jár a folyamat, és a végeredmény közel sem hibátlan, viszont kétségtelenül működik.

Hirdetés

Míg a legtöbb Halo: Infinite rajongó türelemmel várja a co-op játékmódot, addig Nobleactual úgy döntött, hogy kezébe veszi a dolgokat. A srác rátalált az osztott képernyős megoldásra, ami ugyan nem működik hibátlanul, de kb. 10 órányi szórakozásra így is tökéletesen megfelelő volt.

Fontosnak érezzük hozzátenni, hogy a co-op előcsalogatása egyáltalán nem egyszerű, és nem veszélytelen folyamat. Nobleactual leírása szerint könnyen odaveszhet a teljes eddigi mentésünk, és a végeredmény nem biztos, hogy megéri a szenvedést.

Hirdetés

A játék teljesen megzavarodik a második szereplő belépésekor, és a játékostársunkat nem várja semmilyen UI támogatás, így nem látja a lőszerének mennyiségét, vagy az életerőcsíkját sem. Gyakorlatilag az egész csak arra jó, hogy egy cimboránkkal rohangáljunk a kampányban.

Nem véletlen, hogy a fejlesztők még nem tették elérhetővé az opciót. Mindenesetre, akit nem tartanak vissza a problémák, annak itt a recept a co-op előhívásához:

  1. Offline módban indítsd az Infinite-et
  2. Csatlakoztass egy második kontrollert
  3. Jelentkezz be egy Xbox fiókba
  4. Indítsd el a kampányt az 1-es kontrollerrel
  5. A játékban nyomd meg a start majd a vissza gombot
  6. A második kontrolleren nyomd meg a start gombot, hogy hozzáadhass egy második játékost a fireteamhez
  7. Mehet is a co-op

A fentiekkel csak a saját felelősségetekre kísérletezgessetek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)