Hirdetés

Egy görög mind felett

|

Mai játéközön ajánlónkban a jól ismert Achilles hőstetteit követhetjük el böngészőnkben.

Hirdetés

Achilles mindenki számára ismerős bizonyára. Az ifjabb korosztály talán már csak a filmekből ismeri, de ettől függetlenül a név a legtöbb ember számára ismerősen cseng. Az mai játéközön ajánlóban ő a főszereplő, és bizony fel kell kötni a tunikát aki megpróbál végigszaladni rajta. Ez az Achilles ugyanis sajnos nem csak a sarkán sebezhető, a gaz ellenfelek lándzsái, nyílvessző, kardjai is igen rossz hatással vannak egészségére. Kellő gyakorlással és türelemmel azonban megoldható ez a feladat is, és bár nem ajánl a játék sem nyakatekert sztorit, sem 40 órányi játékidőt, azért egy ilyen esős délutánon el lehet vele pöcsölni, amíg meg nem érkezik a GTA patch. Döfjünk hát lándzsát minden gaz ellenfél sisakrésébe, ezzel is le lehet vezetni a feszültséget. Katt a képre!

 

achilles.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)