Hirdetés

Egy hetet csúszik a PC Gaming Show

|

Az E3 helyett idén szinte egész júniusban online közvetítésekkel készülnek a fejlesztők, de az Amerikában zajló tüntetések okán egy kicsit a háttérbe vonul a PC Gaming Show.

Hirdetés

Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen meglepetéseket tartogatnak a kiadók és a fejlesztőstúdiók a kiéhezett gamer közösségnek, akkor júniusban szinte minden nap találtok majd magatoknak valami néznivalót. Mi is összegyűjtöttük, hogy melyik nap hova érdemes vessétek vigyázó szemetek, ha nem akartok lemaradni a legújabb bejelentésekről, de a dátumokat akár le is hagyhattuk volna, hiszen óráról órára változik minden az utóbbi napok történéseinek fényében, és nehéz megjósolni, hogy mit tartogat még számunkra ez a nem éppen csodás 2020. A PC Gaming Show például már biztosan csúszik.

Hirdetés

A szervezők a Twitteren jelentették be, hogy az eredetileg június 6-re beharangozott előadásukat, egy héttel eltolták, így 13-án követhetjük majd figyelemmel. Ahogy az sejthető volt, erre a döntésre az Egyesült Államokban zajló tüntetéshullám miatt jutottak, mivel nem szeretnék elvonni a figyelmet azokról a hangokról, melyek szerintük sokkal több figyelmet érdemelnek a videojátékoknál. 

"Jelenleg szeretnénk teret adni azoknak, akik felszólalnak és tüntetnek azért, hogy vége szakadjon a rendszerszintű elnyomásnak és rendőri erőszaknak, melyet az Amerikában élő feketék tapasztalnak."

Az országban azután robbantak ki demonstrációk, hogy egy fehér rendőr egy intézkedés során percekig térdelt az afroamerikai George Floyd nyakán, aki ebbe belehalt. Az ezt követő felbolydulás drasztikus méreteket ölt, és úgy tűnik, hogy a videojátékipar szereplői sem restek állást foglalni a témában, így tették ezt a PC Gaming Show szervezői is:

Így tehát a korábban beharangozott időpont helyett június 13-án, este 9-tól követhetitek figyelemmel a PC Gamer és Future magazin előadásának közvetítését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)