Hirdetés

Egy ideig még biztosan kapunk új The Division tartalmakat

|

Bár a Massive dolgozik egy Star Wars játékon is, ettől még nem engedi el a Tom Clancy's The Division széria kezét.

Hirdetés

A Warlords of New York kiegészítő után sem állt meg az élet a Tom Clancy's The Division 2-ben, a Ubisoft Massive folyamatos frissítésekkel igyekszik elérni, hogy a játékosok minden hónapban vissza akarjanak térni túlélni.

A legutóbbi patch például egy nagyszabású Resident Evil crossover-eseményt hozott magával, amely a hibajavítások mellett az új konzolok tulajdonosait külön is megörvendeztette, mivel PlayStation 5-ön, valamint Xbox Series X-en és Series S-en is elérhetővé tettek egy 4K/60fps módot. 

Miután kiderült, hogy a játékot készítő Ubisoft Massive a Lucasfilm Games támogatásával egy sztoriközpontú, nyitott világú Star Wars játékot készít, amely még a fejlesztés korai szakaszában jár, sokakban felmerülhetett a kérdés, hogy ez milyen hatással lesz a The Division 2 jövőjére?

Hirdetés

Nos, a Ubisoft a legutóbbi pénzügyi jelentés részeként elmondta a befektetőknek, hogy 2021-ben és 2022-ben is jönni fog új The Division tartalom.

A vállalat vezérigazgatója, Yves Guillemot is igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy a több, egyszerre futó projekt nem lesz nagy falat a cég számára: kihangsúlyozta, hogy a Massive nagy stúdió és számos más csapattal működnek együtt világszerte, és idén, valamint az azt követő évben többet fogunk kapni a The Divisionből is. 

Aki a The Division 3-ra fogadna, az minden bizonnyal rossz lóra tenne, viszont a további DLC-k és szezonális tartalmak már sokkal valószínűbbek. Ti nyomjátok még a második részt? Visszacsábított a legutóbbi ráncfelvarrás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)