Hirdetés

Egy játék, amely forradalmasítaná a zeneipart

|

Az MTV egyik fejese, Jeff Yapp, egy interjúban azt nyilatkozta, hogy az Electronic Arts gondozásában készülő Rock Band c. játék olyan mértékben fogja forradalmasítani a zeneipart, mint ahogy azt annak idején a videoklipek tették.

Hirdetés

A játék a PS2-n nagy sikereket arató két Guitar Hero ötletének továbbgondolása: egy gitár(alakú kontroller) helyett már az összes hangszeren játszhatunk, és az egyes számokat akár másokkal együtt is előadhatjuk, hálózati kapcsolaton keresztül.
Yapp szerint a játék egy teljesen új módot nyújt a zenerajongóknak arra, hogy interakcióba lépjenek kedvenc zenéikkel, előadóikkal. Ezen felül a vállalkozó kedvűek akár saját számokat is feljátszhatnak és videóklipeket készíthetnek hozzájuk, majd hozzáférhetővé tehetik azokat mások számára is.
Nem csak az MTV lát potenciált a játékban, ugyanis a nagy zenekiadók sorban szerződnek le a kiadóval, hogy számaik majd hallhatóak/játszhatóak legyenek a játékban. Eddig többekközött az EMI, a Hollywood Records és a Sony BMG is jelezte érdeklődését.
A játék PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni, egyelőre még ismeretlen időpontban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)