Hirdetés

Egy játékipari nagyágyút már lenyűgözött a Steam Deck

|

Az Epic Games atyja elég elismerően nyilatkozott a Valve új masinájáról.

Hirdetés

Az egyértelmű, hogy elég nagy figyelmet kapott a videojáték-ipar szereplőitől a Valve vadonatúj hordozható PC-je, a Steam Deck, ami megfizethető áron kínál elég jó teljesítményt, így akár útközben is pörgethetjük kedvenc játékainkat. Időközben pedig az Epic Games alapítója és vezérigazgatója, Tim Sweeney is közzétett egy bejegyzést a Twitteren a téma kapcsán, és úgy tűnik, hogy neki bizony bejön Gabe Newellék újdonsága.

Hirdetés

Sweeney a bejelentésre reagálva arról írt, hogy ez egy csodálatos lépés a Valve-től, majd felsorolta a Steam Deck jó néhány pozitív tulajdonságát.

Jó eséllyel sokan osztják Sweeney véleményét, hiszen az eddigi ismereteink alapján valóban ütősnek tűnik a hordozható PC. Egyébként az Epic CEO-ja valószínűleg azért is nyilatkozott ennyire pozitívan a Valve kütyüjéről, mivel azon nemcsak a Steam kínálatát érhetjük el, hanem más áruházakét is. Így például a Windows Store mellett az Epic Games Store-on is nézelődhetünk.

Ti eddig hogy viszonyultok a Steam Deckhez? Hiánypótló eszköz lehet szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)