Hirdetés

Egy játékos úgy vitte végig a Demon's Soulst, hogy egy találatot sem kapott

|

Valamivel több mint két héttel a Demon's Souls megjelenése után megszületett az első (dokumentált) hibátlan végigjátszás.

Hirdetés

Igaz, hogy a Demon's Souls egy korábban már megjelent játék remake-je, amiben alig akad új tartalom, de így is kell idő, hogy kitapasztaljuk a mechanikákat - van, akinek több, van, akinek kevesebb. A The Happy Hob néven streamelő játékosnak például elég volt néhány nap, hogy mindent kitapasztaljon, és egyetlen sérülés nélkül eljusson a játék végéig.

Ráadásul az egész kalandot mindössze nagyjából hat óra alatt sikerült teljesítenie. Van némi tapasztalata a "szakmában": korábban egymás után végigjátszotta a Demon's Soulst, mindhárom Dark Souls játékot, és Bloodborne-t is úgy, hogy nem sérült meg.

Hirdetés

Ha esetleg a mai nap folyamán pont lesz hat szabad órátok, vagy csak beletekergetnétek, ezen a linken megtaláljátok a felvételt. A végén még egy kutya is beszáll az ünneplésbe.

Azt, hogy a mi ügyeletes soulslike-szakértőnk, mazur mit gondol a játék kapcsán, elolvashatjátok még friss Demon's Souls tesztünkben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)