Hirdetés

És te ráhívnád a szerelmedre a kommandósokat?

|

Az ember néha szembenéz szívszorító csalódásokkal. Ilyenkor bármire képes lehet egy szerelmes férfi, de azért kommandósokat uszítani a nőre picit erős. És büntetendő.

Hirdetés

A swatting vagyis, hogy felfegyverzett rendőröket küldesz poénból emberekre, valószínűleg a legostobább dolgok egyike, amit tehetsz. Főleg gamerek körében lett divatos ez a kicsit sem vicces móka, de láthatóan más esetekben is szedi áldozatait. Éppen ezért, amikor a rendőrségnek esélye lett elkapni egy kanadai srácot swattingért, azonnal rárepültek.

A 17 éves ficsúrt, akit a fenti képen láthattok (nevét és arcát nem tudhatjuk, mivel kiskorú) őrizetbe vette a rendőrség. A srác többször is ráhívta a rendőrséget a Fort Meade High Schoolra, mondván, hogy lelő mindenkit, később bombatámadással is fenyegetőzött. Mindkét ügyben egy lány szivatása volt a cél, mivel a hölgy (akit online ismert meg) többször is elutasította őt. Igen, most már nem a lányok haját huzigáljuk a suliban, ha titokban tetszenek, hanem ráküldjük a kommandósokat.

A lány neve szintén titkos, de annyit tudunk róla, hogy az ügy miatt iskolát kellett váltania, de még ez után sem volt nyugta, mivel a srác megadta a rendőröknek az otthoni címét, és azt állította, hogy „bent van a házában, megölte a szüleit, és azonnal lelő minden rendőrt, aki belép az épületbe”. Mindhárom ügyben szabályosan jártak el a rendőrök, tehát kimentek felfegyverkezve, és a lövöldözés lehetősége miatt lezárták az iskolát/épületet, több órát a „fegyveres gyanúsított keresésével töltöttek”.

A rendőrség végül lenyomozta a fenyegetőző srác hívásait és az üzeneteit, és illedelmesen letartóztatták. Remélhetőleg megtanulja, hogy a szerelem ugyan szép dolog, de ha felfogad egy mariachi bandát egy szerenádhoz, azzal előbb érhet el látványos sikereket, mint szirénazajjal. De néha még az is elég, ha nem egy barom az illető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)