Hirdetés

Egy kis casual kikapcsolódás

|

Böngészőben játszható kikapcsolódás a hétköznapokra, amolyan menedzselős, építős, nem csak hardcore szíveket dobogtatós.

Hirdetés

Ezt a cikket HP-nak kellett volna megírnia, de nem volt rá érkezése, mert ugye ő egy elfoglalt, fontos ember.

Szóval szakmányban dőlnek a böngészős stratégiai játékok, ezek közül egy a Goodgame Empire. Lehet menedzselni (ilyen szempontból hasonlít bármelyik játékkiadóra), de mindezt középkori(nak tűnő) környezetben, vannak várak és várfalak is, amiket építgetni lehet. Grafika fájint, higgyétek el nekem, ez a jövő, nem a HC lövölde!

Ja, és hogy mindig meglegyen, feldobtuk játéközönre is, mert úgy illendő:

Goodgame Empire játék

Jaj hát de butus vagyok, ha már a Fontos Ember (kilétét fedje a jótékonyság jótékony homálya, felfedői között fejfedőket sorsolunk ki, sherlockosat) vadászott hozzá videót, berakom azt is, hogy teljes legyen az Audiovizuális Élmény:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)