Hirdetés

Egy kis Cyberpunk 2077 került a Forza Horizon 4-be

|

A futurisztikus verda a Forza Horizon 4 első lengyel járgánya.

Hirdetés

A világ éppen Cyberpunk 2077 lázban ég, és erre a Turn 10 és a Microsoft is rátesped a hype-ra. Felbukkant egy nagyon ismerős járgány a Forza Horizon 4-ben, ami egyelőre csak egy specifikus játékmódban érhető el, de ez is valószínűleg csak a véletlen műve. A Cyberpunk 2077 Quadra nem kapott semmilyen hivatalos bejelentést, így arra tippelnénk, hogy a Game Awardson tervezték bemutatni.

A verda jelenleg csak a Super7 Challenge Mode-ban vezethető, ezen felül pedig nem tudjuk, hogy hogyan lesz elérhető máshol. Lehet, hogy egy ajándék lesz mindenkinek, lehet, hogy Cyberpunk 2077 tulajdonosoknak jár csak.

Hirdetés

Akárhogy is, vannak akik már próbálgatják, és az első tapasztalatok szerint egy szélsebes és nagyon menő autóról van szó.

2056 Quadra V-Tech in game from r/ForzaHorizon

A The Game Awards 2020 holnap hajnalban kerül megrendezésre, akkor remélhetőleg többet megtudunk majd, nem lenne rossz valami crossover bajnokság sem, de ez már csak vad fantázia, engedjük szabadon szárnyalni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)