Hirdetés

Egy kis hétvégi ingyen Warhammer jöhet?

|

Rengeteg Warhammer bejelentés érkezett a napokban, most pedig az Xbox csapata pakol rá egy lapáttal a hype-ra.

Hirdetés

A néhány napja rendezett Warhammer eseménynek köszönhetően már tudjuk, hogy jön egy retro lövölde, egy ütősnek ígérkező CRPG, és egy ingyenesen játszható kártyajáték is a brutális sci-fi világból.

Addig is, amíg ezek megjelenését várjuk, elővehetünk pár régebbi címet, melyek az Xbox Free Play Daysnek köszönhetően most ingyenesen játszhatóak az Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetőknek, ha esetleg eddig nem nagyon találkoztatok ezzel az univerzummal, most érdemes próbát tenni. 

Hirdetés

A felhozatalban a Warhammer Chaosbane, a Vermintide 2 és a Mechanicus várnak benneteket mától egészen hétfő reggelig. Az elért eredményeitek persze ezúttal is megmaradnak, a játékokat pedig a Free Play Days ideje alatt nyomott áron szerezhetitek be:

Ha szeretnétek kipróbálni a fentieket, akkor ne habozzatok, és osszátok meg velünk kommentben, hogy tetszenek a fenti címek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)