Hirdetés

Egy vagyont lehet nyerni, ha MrBeast ellen nyomod a Magic: The Gathering Arenát

|

Összesen 50 ezer dollárt nyerhetnek azok, akik összeakadnak a népszerű videóssal a Magic: The Gathering Arenában.

Hirdetés

Nekem már az is elég, hogy megjelent a legújabb szett, a Strixhaven: School of Mages a Magic: The Gathering Arenában, nincs nap, hogy ne lépjek be legalább egy-két gyors meccset lenyomni. Péntekenként ez különösen igaz rám, mivel ekkora mindig Friday Night Magic (FNM) eventek várják a játékosokat.

Változatos formában kell ekkor megnyerni két meccset, hogy aztán kedvenc Magic üzletünknek elküldjünk róla egy képet, ők pedig ajándék kódokkal jutalmaznak bennünket (ezek a kódok kozmetikai extrákat, lapkinézeteket, avatarokat, kártyahátlapokat tartalmaznak). Most pénteken, azaz április 23-án viszont nem csak ilyen csecsebecséket zsebelhetnek be azok, akik részt vesznek az aktuális FNM eseményen.

Hirdetés

Wizards of the Coast és Jimmy "MrBeast" Donaldson ugyanis izgalmas kollaborációt hoztak össze: pénteken a játékosok akár a népszerű videóssal is összeakadnak, közülük ketten pedig 25-25 ezer dollárt, nyerhetnek (ez fejenként 7,5 millió forint), ha lenyomják MrBeastet. Összesen tehát 50 ezer dollár a tét. A különleges esemény pontos részleteit ide kattintva éritek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)