Hirdetés

Egy közismert streamer döntötte meg a Max Payne 3 egyik speedrun világrekordját

|

Summit1g e-sport játékok mellett az egyjátékos kampányok végigjátszásában is legendásan ügyes.

Hirdetés

2012 nyarán jelent meg a Max Payne 3, ami ugyan sok játékosnak okozott kellemes perceket, de közel sem lett akkora siker, mint a sorozat korábbi két epizódja. Ebből kifolyólag a Rockstar jobbnak látta jegelni a sztorit, ami azóta nem is kapott folytatást.

Szerencsére az ilyesmi egyáltalán nem befolyásolja a speedrun közösséget, akik gyakran éppen olyan címeket nyüstölnek, amik már a megjelenésükkor sem voltak sikeresek, vagy több évtizeddel ezelőtt voltak relevánsak. Ezek a játékok ugyanolyan izgalmasak és szórakoztatóak lehetnek a nézőknek, hiszen a rekordért küzdő speedrunnerek a legkülönfélébb trükköket és hibákat használják ki, hogy külső segítség nélkül, a lehető legjobb időt érjék el.

Hirdetés

Summit1g a Twitch egyik legnépszerűbb figurája. Korábban leginkább e-sport címekben nyomult, mostanra azonban már mindenben kipróbálta magát, többek között speedrunokban is, ahol most sikerült egy új világrekordot is beállítania.

Summit a Max Payne 3 kampányát játszotta végig úgy, hogy nem használt glitch-eket, hardcore nehézséget választott, miközben az átvezetőket elnyomta. Ezt azért fontos tisztázni, mert a speedrunoknak is több kategóriájuk van, ezekről ide kattintva olvashattok bővebben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ez azt jelenti, hogy a streamer pontosan ugyan úgy ért el a játék végéig, mint bárki más, csak sokkal gyorsabban az átlagnál. A korábbi világrekord 1 óra 30 perc és 58 másodperc volt, amin Summit 6 másodperccel tudott javítani, ezzel beállítva az új csúcsot.

Ha van egy kis időtök és érdekel a téma, ide kattintva ti is megnézhetitek, hogy milyen volt a speedrun élő adásban. Nektek van esetleg olyan játékotok, amiben már próbálkoztatok akár csak egy szakasz speedrunolásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)