Hirdetés

Egy kripto cég felvásárolta az egyik játékot, agyonbombázták Steamen

|

A Storybook Brawl egy apró, de lelkes rajongótábort tudhat magáénak, akik imádják a játékot. Illetve imádták azt, amíg az FTX US fel nem vásárolta a fejlesztőcsapatot.

Hirdetés

A Storybook Brawl egy nagyon cuki, és nagyon szórakoztató ingyenes autobattler. Hasonló, mint a Hearthstone Battlegrounds módja: kártyákkal kell felépítenünk a seregeinket, azok pedig aztán maguktól csatáznak.

A játékot Magic: The Gathering veteránok építették, így mindenki el tudja képzelni, mire számíthat ebben a műfajban. Ugyan túl nagy játékostábora nem volt, de a meglévő rajongói nagyon szerették a mókát. Ám minden megváltozott a napokban, amikor az FTX US felvásárolta a Storybook Brawl fejlesztéséért felelős Good Luck Games csapatát. Az FTX ugyanis egy kriptovaluta váltó, így nyakig benne vannak az NFT és kripto üzletben.

Hirdetés

Az új tulajdonos és a fejlesztőcsapat is bejelentette, hogy csak etikus módszerekkel terveznek blockchain alapú elemeket beépíteni a játékba, és az elsődleges céljuk a szórakoztató tartalmak fejlesztése lesz. Ezt természetesen a kutya sem hitte el, és az aprócska rajongótábor a földbe döngölte a Storybook Brawl értékelését Steamen.

Mivel egy ingyenesen játszható cuccról van szó, így mindenki értékelheti azt szabadon, de a negatív kommentek nagy része olyan felhasználóktól érkezett, akiknek a neve mellett két vagy akár három számjegyű játékidő szerepel.

"Ez volt az egyik legjobb autobattler a piacon, de a kriptobiznisz csak azt szolgálja, hogy elcsalja az ostobák pénzét, szóval egy szégyen, hogy ez a játék most ebben fog segíteni."

Hasonló kommentek tucatjai szerepelnek a játék aloldalán. Sokan egyenesen azt követelik, hogy a Steam vegye le a játékot a platformról, ami egyébként nem elképzelhetetlen. A Valve-nek kemény szabályai vannak ezen a téren, így nincs kizárva, hogy a Storybook Brawl egyszer csak köddé váljon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)