Hirdetés

Egy lelkes hídépítő megmutatta, mit lehet összehozni a Minecraft új frissítésével

|

Megérkezett a Caves & Cliffs frissítés második fele, ami hatalmas völgyeket hozott magával, amiken valahogy át kell kelnünk. Ilyenkor mindig akad szerencsére egy kreatív elme.

Hirdetés

A Minecraft a 2009-es megjelenése óta kapja a kisebb-nagyobb frissítéseket, melyeknek köszönhetően gyakorlatilag a végtelenségig bővült a kreatív lehetőségek tárháza.

Ahogy azt már számtalanszor láthattátok, a játék rajongói imádják a végtelenségig feszegetni a Mojang homokozójának határait, hogy a lehető legszebb építményeket hozzák össze. Ezzel Ryan_diaz1 is így volt, aki egy hatalmas és gyönyörű hidat épített az új frissítés eszközeivel, megmutatva, milyen csodálatos lehetőségekkel bővült a Minecraft világa.

Hirdetés

A hídépítő fogta a Caves & Cliffs első részével bekerült zöld kockákat, és azokból építette fel a lenti csodát, ami tökéletesen alkalmas a frissítés második fejezetével bekerült völgyek áthidalására. Lenyűgöző építmény lett a végeredmény, emelgetjük kalapunkat bőszen:

A Caves & Cliffs egyébként a Mojang szerint "a legambiciózusabb" frissítés a Minecrafthoz, amit valaha fejlesztett, völgyeket és hatalmas földalatti tárnákat (mint a Noise és a Lush Caves) adott hozzá a játék procedurálisan generált világaihoz, és természetesen számtalan más újdonság is vár a játékosokra, mint például a ládákban tárolható táskák.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)