Hirdetés

Egy magyar Minecraft-rajongó három évig dolgozott ezen az amerikai nagyvároson

|

Balázsnak nagyon komoly munkája volt abban, hogy a végeredmény úgy nézzen ki, ahogy.

Hirdetés

A North American Metropolis projekt eredetileg azért kapta el a figyelmünket, mert egy elképesztő városról van szó, ami a Minecraftban épült. Az alkotó három évet töltött azzal, hogy egy nem létező, de egyébként érezhetően amerikai stílusú nagyvárost húzzon fel, és az eredmény magáért beszélt.

A projekttel kapcsolatos kutatás után derült ki, hogy egyébként az építész, /u/the_balazs egy magyar Minecraft alkotó.

Hirdetés

A Metropolis összerakásához Balázs a WorldEdit modon kívül semmi extrát nem használt, ami azt jelenti, hogy a pálya egészét kézzel építette fel. Az elkészült fotókon egy kicsit kicicomázta a világítást, de ez is csak ennyit tett hozzá az egészhez, hogy kiemelte a fáradhatatlan meló eredményét.

Az alábbi galériában képeket is találtok a North American Metropolis projektről:

Akit érdekel tehetséges honfitársunk munkája, az megtalálja a pályát a Planet Minecraft oldalon. Ha olvasod ezt Balázs, akkor gratulálunk, szép volt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)