Hirdetés

Egy másik nagy Xbox franchise is a Halo: The Master Chief Collectionhöz hasonló bánásmódban részesülhet

|

Egyelőre csak tippjeink vannak arra, mely saját címének készíthet a Microsoft méretes gyűjteményes kiadást.

Hirdetés

Az XboxEra podcastokban gyakran kerülnek elő érdekes iparági pletykák és belsős értesülések. Most is ez történt, ugyanis Nick "Shpeshal Ed" Baker arról mesélt, hogy a Microsoft elvileg jelenleg épp egy nagyszabású remaster csomagon ügyködik, ami olyan szintű összeállítás lesz, mint anno a 2014-es Halo: The Master Chief Collection volt - ami egyébként 2019-ben PC-re is ellátogatott.

A Halo: The Master Chief Collection ugyebár a Halo: Combat Evolved Anniversary, a Halo 2: Anniversary, a Halo 3, a Halo 3: ODST, a Halo: Reach, és a Halo 4 játékokat tartalmazza, gyakorlatilag tehát mindent a Halo 5: Guardianst megelőzően. Most tehát valami hasonlóra készülhet a Microsoft, ismételten összecsomagolják (és gatyába rázzák) egy nagyszabású széria összes epizódját.

Hirdetés

Egyelőre nyilván nem tudjuk, egészen pontosan mely sorozatról is lehet szó, de van két remek tippünk. Az egyik értelemszerűen a Gears, avagy Gears of War franchise - erre erősít rá az alábbi tweet is. A 2006-ban indult Gears széria bőven megérdemelne egy efféle csomagot, amibe így öt számozott játék és a Gears of War: Judgment spin-off kerülhetne be.

A másik tippünk pedig azért tűnik tényleg esélyesnek, mert javában készül most is az új Fable játék, így bőven lenne értelme még annak megjelenése előtt újra kiadni az első három epizódot. 

Ti melyiknek örülnétek jobban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)