Hirdetés

Egy második The Outer Worlds DLC is jön a Peril on Gorgon után

|

Bemutatkozott az Obsidian szerepjátékának első, de távolról sem utolsó kiegészítője.

Hirdetés

Egyáltalán nem kényelmesedett el az Obsidian Entertainment, mióta a Microsoft felvásárolta, sőt ellenkezőleg, párhuzamosan több projektet is futtat, amelyek közül a nyilvánosság már hármat is megismerhetett. Egyrészt nemsokára elrajtol korai hozzáférésben a Grounded című túlélőjáték, amelyben hangyánál is apróbb méretűre zsugorított lurkók néznek szembe a hátsó kert veszélyeivel, de készül a Pillars of Eternity világába helyezett belsőnézetes Avowed szerepjáték is.

Hirdetés

Mindezek mellett a csapatnak maradt még erőforrása a tavaly októberben debütált The Outer Worlds támogatására narratív DLC-k formájában. Közülük az első, a Peril on Gorgon a címbéli aszteroidára invitálja a játékosokat, akik fényt deríthetnek az Adrena-Time nevű drog eredetére, mely felgyorsítja használója mozgási és támadási sebességét. Az új kaland természetesen arra is lehetőséget kínált a fejlesztőknek, hogy bővítsék a fegyverek, páncélok, perkek és hibák repertoárját. A 15 euróba kerülő DLC küldetéseihez csak azt követően férünk hozzá, hogy az alapjátékban már magunk mögött hagytuk a Monarchot.

A második pakk részleteit illetően még hallgatásba burkolódzik az Obsidian, ám tekintve, hogy a két csomag együttes (és emiatt kedvezményes) ára 25 eurónál megáll, az egyelőre cím nélküli DLC árfekvése és terjedelme megegyezhet a szeptember 9-én PC,re PS4-re és Xbox One-ra érkező Peril on Gorgonéval.

Ti visszatértek még a Halcyon rendszerbe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)