Hirdetés

Egy második világháborús RTS megjelenése is csúszik az orosz invázió miatt

|

Újabb projekt esett áldozatul a szomszédunkban dúló háborúnak.

Hirdetés

Az orosz-ukrán háború minden másodpercéért kár. Az összecsapásokban számos ember hal meg nap mint nap, millióknak kell hátrahagyniuk otthonaikat, és ahogy minden más folyamat is akadozik, elkerülhetetlen, hogy az Ukrajnában fejlesztett videojátékok ne érezzék meg az események hatását.

Jó példa erre a S.T.A.L.K.E.R. 2, aminek a fejlesztését két teljes hónapra le kellett állítani, és ugyan már folytatódtak a munkálatok, időközben bizonyossá vált, hogy az idén decemberre kitűzött megjelenési dátum nem tartható, legkorábban 2023-ban készülhet el a játék.

Hirdetés

Sajnos most újabb játékról derült ki, hogy a harcok miatt késleltetni kell a debütálását. A 2009-es második világháborús Men of War folytatása, a Men of War 2 ugyan kapott most egy új előzetest, mellé rossz hírt is hozott a fejlesztést végző Best Way csapata.

Ironikus, hogy az új kedvcsináló a németek inváziójára fókuszál 1941-ből a Szovjetunió ellen, a trailer végén pedig feltüntették, hogy a játék már biztosan 2023-ra csúszik az Oroszország által indított invázió miatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Best Way központja ugyanis Szeverodonyeckben volt, Luhanszkban. A háború kitörésekor az orosz erők hamar csoportosulni kezdtek a környéken, a Best Way vezetése ezért úgy látta a legjobbnak, ha felfüggesztik a munkát és minden alkalmazottnak és azok családtagjainak segít elmenekülni a harcok elől. Ugyan a fejlesztés már újraindult, a kimaradt idő miatt elkerülhetetlenné vált a csúszás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)