Hirdetés

Egy microsoftos nyitócíme már biztosan lesz az Xbox Series X-nek

|

Plusztartalommal felvértezve érkezik a Microsoft minden jelenlegi és új generációs konzoljára a Gears Tactics.

Hirdetés

Sikerült kellemes meglepetést szereznie a Splash Damage és a The Coalition párosának, ugyanis a tavasszal PC-n debütált Gears Tactics műfaja egyik legéletképesebb versenyzőjének bizonyult, amely még az XCOM széria mindeddig megingathatatlannak hitt pozícióját is képes volt veszélyeztetni. Trónfosztásra még nem került sor, de egy esetleges második részel akár össze is jöhet a bravúr. Áprilisban még kimaradtak az előzményként is felfogható spinoff nyújtotta élményből az xboxos játékosok, de november 10-től már ők is beröffenthetik a Lancer láncfűrészét, hogy körről-körre őröljék fel a sáskák ellenállását.

Hirdetés

Az Xbox Series X, valamint az Xbox Series S rajtjával párhuzamosan debütáló konzolos Gears Tactics Xbox One-on ugyanúgy elérhető lesz, és a Smart Delivery kezdeményezés keretében térítésmentesen frissül a szebb látvánnyal és stabilabb teljesítménnyel kecsegtető next-gen verzióra, valamint első naptól fogva a Game Pass és Game Pass Ultimate csomagok előfizetőinek rendelkezésére áll.

A fejlesztők 4K felbontást, 60 fps-t és HDR-támogatást ígérnek Series X-en, továbbá gondoskodtak új tartalmakról is. Csatlakozni fog a körökre osztott küzdelmekhez játszható karakterként Jack, a multifunkciós robot, hogy egyik leghatékonyabb képességeit bevetve ideiglenesen átállítsa a mi oldalunkra a célba vett sáskákat.

Mindezt ellensúlyozandó az ismert ellenféltípusok szívósabb és veszedelmesebb variánsai ún. deviánsok fokozzák a kihívás mértékét. Erre kontráznak rá majd a supreme kategóriás fegyverek és kiegészítők. Végezetül pedig finomhangolják a PC-s verzió kontrolleres irányítását is, és természetesen minden új tartalom ingyen elérhető lesz Windowson is.

Maga a játék 60 euróba (nálunk 23490 forintba) kerül majd, de ebből még nem következik feltétlenül az, hogy a Microsoft nem tekint követendő példaként a Sony áremelésére.

Mindezen túl a megjelenés alkalmából piacra dob még egy tematikus vezérlőt a Microsoft. A Locust Horde Limited Edition Controller, valamint a hozzá tartozó töltőállomás kompatibilis mindegyik jelenlegi és új Xbox konzollal, valamint az összes Windows 10-es PC-vel és tablettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)