Hirdetés

Egy Minecraft játékos működő teleport kamrákat épített mindenféle modos ügyeskedés nélkül

|

Adjatok a srácnak 2 Ender Pearlt, és 4 vízoszlopot, és elvisz benneteket a világ másik végére.

Hirdetés

A Minecraft játékosok mindig találnak valamit, amivel meglephetik még a veterán építészeket is. Általában modok és játék hibák az új találmányok főszereplői, de nagyritkán érkezik valaki, aki az alapjáték lehetőségeinek kihasználásával talál fel valami elképesztőt.

Ez történt most is The_PJG elméletének köszönhetően. Emberünk letesztelte, hogy lehet-e teleportálni 2 zuhanó Ender Pearl segítségével, és mint kiderült, lehet.

Hirdetés

A lenti videón láthatjátok a dolog működését, de a lényeg, hogy egy felfelé és egy lefelé tartó vízfolyam dolgozik a kamrában, ami lebegésben tart egy gyöngyöt. Amikor a karakter működésbe hozza a mechanikát, akkor a felfelé tartó folyam megszakad, a gyöngy leesik, és az átküldi a karaktert a másik kamerába, ahol szintén ez történik.

Ha kíváncsiak vagytok a kapuk működésének minden részletére (beleértve a mechanika működtetéséhez szükséges redstone elhelyezésre), akkor ebben a posztban megtaláljátok a teljes leírást.

Platformok: Android Google Stadia iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)