Hirdetés

Egy Minecraft rajongó steampunk eszközöket akar a játékba csempészni

|

Az alkotó egyelőre csak pár modellel készült el, de hosszútávon egy külön játékrendszert is be akar építeni a cuccok összerakásához és fejlesztéséhez.

Hirdetés

A Minecraft egyik erőssége a modolhatósága, aminek köszönhetően teljesen testreszabhatjuk a saját játékélményünket. A rajongói fórumokon rendszeresen futunk bele elképesztő projektekbe, ahogy az most is történt Juuccaa steampunk csomagjával.

Az egyelőre fejlesztés alatt álló modkészlet lényege az lenne, hogy egy rakat steampunk stílusú fegyverrel és eszközzel dobja fel a Minecraft egyébként is tekintélyes felhozatalát. Nem ez az első steampunk műfaji elem a közösség életében, de izgalmasnak ígérkezik.

Hirdetés

A lenti Reddit posztban láthatjátok az első két modellt, de Juuccaaa jóval többet akar hozzáadni majd a játékhoz. Hosszú távon azt tervezi, hogy egy külön munkaasztalt is beépít, aminek segítségével a Minecraft alapeszközeit fejleszthetjük steampunk stílusú cuccokra.

Azt még nem tudjuk, hogy a projekt mikor fog elkészülni, de senki ne várja a csomagot fél lábon állva. Nektek hogy tetszik a koncepció? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)