Hirdetés

Egy Minecraft speedrunner megdöntötte a világrekordot, de rossz képernyőről készített felvételt

|

Egy nagyon kellemetlen hiba miatt kerülhet kukába SmallAnt speedrun menete.

Hirdetés

A Minecraft speedrun egy relatív népszerű módjává vált a játék élvezetének, de 8 hónappal ezelőtt Brentilda felállított egy olyan erős rekordot, amit azóta sem sikerült megdöntenie senkinek. A 10 perc alatti menetidőt eddig csak kevesen tudták megközelíteni, de jött SmallAnt, hogy felborítsa a ranglétrát.

Le tudott faragni pár másodpercet az előző rekordból, és 9:31 alatt volt képes teljesíteni a Minecraft speedrunt. A gond csak az, hogy a második képernyőjén futott a felvétel.

Hirdetés

SmallAnt éppen A nemzet aranya: Titkok könyve című örökbecsűt nézte a futam közben, és csak későn vette észre, hogy az OBS nem a Minecraftra, hanem Nicolas Cage-re koncentrál.

A képernyőváltások közben látható a rekordidő, de egyelőre úgy tűnik, hogy ez nem volt elég a speedrun rekordokat jegyző bírók számára. A hivatalos lista tetején még mindig Brentilda 9:36-os eredménye áll.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre most arra vár a runner közösség, hogy a SpeedRun.com hozzon egy ítéletet SmallAnt kísérlete kapcsán. Akármi is legyen a végső válasz, Ant a jövőben biztosan jobban fog figyelni a beállításainak rendezésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)