Hirdetés

Egy MMO-akciójátékon dolgoznak a The Banner Saga fejlesztői?

|

Álláshirdetésekből következtethetünk arra, hogy mi lesz a Stoic Studio újdonsága.

Hirdetés

Két éve zárult le a Stoic kézzel rajzolt stratégiai RPG-jének története, a The Banner Saga 3 pedig fantasztikusan varrta el a trilógia szálait. De vajon min dolgoznak azóta a stúdió munkatársai? Még csak pletyka sem érkezett azzal kapcsolatban, hogy mi formálódik a texasi székhelyű csapatnál, noha korábban úgy hírlett, hogy egy animációs sorozattal bővülhet a The Banner Saga széria. 

Hirdetés

A Stoic legfrissebb álláshirdetése azonban másról árulkodik. Szakembert keresnek ugyanis a harcok megtervezéséhez, a leendő kolléga feladatai között pedig megtalálható egy csata minden aspektusának kidolgozása egy "gyors iramú akciójátékban", de az előnyök között említésre kerül a "játék, mint szolgáltatásban" és az "élő játékokban" szerzett tapasztalat is. 

Ez alátámasztja egy tavalyi munkakör leírását is, amelyben említésre került az MMO és az online játékélmény. Akkor a Stoic fő kreatív dizájnere, Alex Thomas elmondta, hogy a csapat folyamatosan bővül, és nagyobbá válik, mint valaha volt, ugyanis ambícióval és inspirációval telve elmerültek egy új projektben. Thomas akkori szavai szerint alig várják, hogy beszélhessenek róla, és hogy velük tartsunk egy új világba, amelyben új történeteket mesélnek el.

Ezek alapján valószínűleg nem a The Banner Saga kap egy mellékszálat, hanem egy teljesen új IP-re számíthatunk. Rengeteg még a kérdőjel a projekt kapcsán, de ti örülnétek egy új MMO-nak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)