Hirdetés

Egy moddal szuperhőst faraghatunk a Red Dead Redemption 2 főhőséből

|

A Red Dead Redemption 2 világa még izgalmasabb, ha Arthur Morgan egy szupercowboy hőssé alakul át.

Hirdetés

A Read Dead Redemption 2 alapvetően sem egy unalmas játék, azonban vannak megoldások, amikkel még szórakoztatóbbá tehetjük az élményt. Az egyik ilyen, ha megnézzük Mogács Dániel streamjét, a másik pedig ha kipróbáljuk valamelyik rajongói modot, elvégre olyan állati dolgokra bukkanhatunk, mint a disznók és medvék meglovagolása (ez a Pig Rider, lessetek majd rá). 

Hirdetés

Utóbbit egyébként nem véletlenül említettük, mivel annak készítője, a profi GTA és RDR modder hírében álló JulioNIB újabb alkotással jelentkezett. A Super Arthur pontosan azt kínálja, amit a név sugall, vagyis a játék főszereplőjét, Arthur Morgant ruházza fel szupererővel és a repülés képességével, így tulajdonképpen már a csillagos ég sem szabhat határt a lehetőségeinknek. 

Sajnos a mod egyelőre nem érhető el a nyilvánosság számára, mivel még dolgozik rajta JulioNIB (csak azok férhetnek hozzá pillanatnyilag, akik támogatják őt Patreonon), de amint teljesen kész lesz, természetesen mindenki ingyenesen töltheti majd. Ha elfelejtenétek, írunk majd emlékeztetőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)